Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2009

Βρίσσεις;

"Μα εγώ πεινώ,μα εγώ διψώ, μα δεν διψώ, νυστάζω".

Πόσο με κουραζουν τα μούρμουρα τα πλάσματα, τα πουττοκλαμένα, που μια ζωή μας ζαλίζουν με βλακείες. ΚΌΡΗ ΜΟΥ! ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΕΝ ΤΟΥ ΜΟΛΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΑ, ΠΑΡΑΤΑ ΜΑΣ! Τα κοπελλούθκια σου, τα φουστάνια σου,΄οι τζοιλιές σου, τα στομάσια σου, τα μαλλιά σου, τα λάθκια σου, τα ξύθκια σου! Δεν με κόφτει τί σου αρέσκει να φορείς, δε με κόφτει τί σου πάει, δεν με κόφτει που τα νύσια σου, δεν με κόφτει αν αγκαστρώθηκες! Και εμένα σταμάτα να μου κλαίγεσαι, μια χαρά τν πέρασες ολόκληρο το καλοκαίρι μέσα στις θάλασσες τζιαι εστήθηκες μου μαύρη κουζάλιν ομπρός μου!, Μεν τρίζεις λοιπόν ότι εν επήες ταξίδι τζιαι μεν παίρνεις τούτον το μίζερον το ύφος! Κανένας μας εν επήεν, ππαράς γιοκ, σιγά το νέο! Όσην ώραν έκαμνες ηλιοθεραπείαν εμπορούσες να κάμεις τις δουλειές σου, παρά που έρκεσαι τζιαι πρήζεις μας τα ότι εγέλασεν σου η μαυρού τζιαι πέρνει σου πολλά τζιαι έπιαεν την Κυριακήν άδεια (!) τζιαι δεν μεινίσκει να σου κάμει υπερωρίες για την ψυσιήν του τζιυρού της. Που να σε πνίξει ο Γάγγης τζιαι να σου ποφυσήσει λασπίλαν ο Γαρίλλης, ρα Γαρίλλα!Παράτα μας!
Συγνώμη για τη φρασεολογία, αλλα νευριάζουν τούτες ούλλες ρε παιθκιά!Ξεκινούν με ένα μούτρο μέχρι τα πατώματα και ασχολούνται με τρίχες και εσύ χαμογελάς γιατί φαντάζεσαι τον Οβελίξ να τους κλάνει μέσα στα μούτρα.

Και συνήθως, αυτού του είδους τα άτομα, επιλέγουν για ακροατές, άτομα με πραγματικά προβλήματα, για να τους πουν "κι εγώ έχω, μην νομίζεις, ξέρεις τί τραβώ εγώ;"

Μέχρι πόσο θα σιωπώ; Εν θα τους την αντινάξω καμιάν ώρα;Εννα αντέξω για πολλύν ακόμα;

8 σχόλια:

Λακης Φουρουκλας - Lakis Fourouklas είπε...

Εγώ ένα έχω να πω: Ο Οβελίξ εν παίζεται:)

stalamatia είπε...

Kαι ο Οβελίξ να τους κλάνει μες τα μούτρα. Αρεσε μου πολλά .Με σου πω εν να τους κάμει τζιαι λίφτιγκ. χα χα χα.

Sike είπε...

μακάρι ναν τούτα τα προβλήματα του κόσμου τζιαι να παραμείνουν σε τούτα, έτσι να τους λαλείς

Richie είπε...

Που εννα ποσπαστεις με τον Οβελιξ πεψε τον τζιαι ποδα γιατι θελω τον τζι εγω να συρει κανα δκυο!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πράγματι, εν πολλά σπαστικά τα άτομα που νομίζουν οτι ούλλοι οι άλλοι εγεννήθηκαν για να ακούν τα "προβλήματα" τους, με ΚΑΘΕ λεπτομέρεια τζιολάς! Εν μας κόφτει σιορ...

dokisisofi είπε...

Ξέρετε κάτι; Εγώ νευριάζω γιατί κάμνουν το με την εντύπωση ότι ζηλεύκω τους για κάτι. Π.χ, ξεκινούν με τα βάσανα των κοπελλουθκιών τους για να καταλήξουν στο "τυχερή εσύ που εν έσιεις",, συνεχίζουν με την μαυρού που της εγέλασεν για να καταλήξουν στο "ευτυχώς που εν δουλεύκεις τζιαι είσαι φτωσιή τζιαι κάμνεις τα μόνη σου". Υστερα μάχουνται για τις ζημιές πυ τους εκάμαν κομμώτριες/αισθητικοί/γιατροί, για να σου πουν "μεν με θωρείς έτσι όμορφη, ούλλοι ζηλεύκουν με τζιαι κάμνουν μου τη ζωή δύσκολη" (καλάν τούτον το "ζηλεύκουν με" και από ποιόν δεν το έχω ακούσει Θεέ μου), και καταλήγουν να κλαίγονται ότι ζορίζονται οικονομικά κι ας κρατάνε αυτοκινητάρες και είναι ντυμένες πανάκριβα.
Εμένα με ενοχλεί ο άλλος να είναι καχύποπτος και να μη λέει την αλήθεια. Το να λαλεί τα προβλήματά του, εν με κόφτει, φτάνει να συνιστούν προβλήματα

Sike είπε...

xax! egw nevriazw na pistefkoun oti emmathkiasan tous!

stalamatia είπε...

Μεγάλη βλακεία να λένε σε κάποιον που δεν έχει ακόμα παιδιά ή και σε κάποιον που δεν πρόκειτε να αποκτήσει ότι είναι τυχερός που δεν έχει παιδιά!!.Τον ίδιο τον ρωτήσανε αν νιώθει πιο τυχερός;.
Εχει γεμίσει ο κόσμος νούμερα, άκου τους ζηλεύουν;!! Mωρέ και βούβαλος όχι μόνο ελέφαντας.

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες

Η λίστα ιστολογίων μου