Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2009

Πως να ζητήσετε άτοκο δάνειο-Εν ηρέμησα τελευταία;
-Ναι, είσαι ήρεμη. Πώς κι έτσι;
-Μεγαλώνω, μάμμα...

....

6 σχόλια:

Α. Βελισσάρης είπε...

Moi aussie (νομίζω δηλαδή)

Λάζαρος είπε...

Πε μου, άλλαξες τα χρώματα του blog σου; Εν σάννα τζι εσβήσαν τα φώτα δαμέσα! Αν δεν επιλέξεις το κείμενο ν' ασπρίσει, εν θκιεβάζεται!

Εκτός τζι αν το 'καμες ως είδος δήλωσης, οπότε να το σεβαστώ τζιαι να το βουλλώσω..!

Τώρα, αν έλεγες στη δική μου μάνα ότι μεγάλωσες, άτοκο δάνειο δε νομίζω να έπαιρνες.

Θα έπαιρνες μάλλον ως απάντηση σε τόνο δραματικότατο το τροπάριο ναι-εμεγαλώσετε-τζι-εν-λαλείτε-να-παντρευτείτε-να-μας-κάμετε-κανέναν-αγγονούι-τωρά-που-είμαστε-νέοι-να-χαρούμεν-τζι-εμείς-ούλλοι-παντρεύκουν-τα-παιθκιά-τους-καλλιούν-μας-τζι-εμάς-τίποτε-... (έχει κι άλλο, αλλά you get the point, ένεν;)

:D

MARINOS είπε...

:))
πλησιάζουν τα γενέθλια σου;

dokisisofi είπε...

Βελισσάρη, μπορώ να σου απαριθμήσω δεκάδες λόγους που δείχνουν ότι ούτε εσύ ούτε εγώ μεγαλώσαμε ( το ποστ με τον Χατζηγιάννη περιέχει μερικούς)
Λάζαρε, συνέχεια αλλάζω τα, αλλά εν μαύρα τα μαύρα τζιαι τα γέρημα, μα πόσον ανάποδος είσαι, να τα θέλεις άσπρα! Άτε άσπρισα σου τα...έμεινεν μου λευκαντικό που μιαν ανάρτηση
Οσον αφορά τις μανάδες, το "μεγάλωσα, μάμμα" όταν λέγεται από γεροντοκόρη στην μάμμα της, το μόνο που προκαλεί στην τελευταία είναι οίκτος. Ιδίως όταν συναντά καθημερινά συμμαθήτριες μου πολύτεκνες. Αμαν έβρεις το κουμπίν τόυς όμως τζιαι παριστάνεις ότι τζιαι καλά ζηλεύκεις τζιαι είσαι κρίμα, τζιαι ότι δεν φταις εσύ για την κατάσταση σου, σου κάνουν όλα τα χατίρια.
Μαρίνε, όχι. Έπρεπε;

Ανώνυμος είπε...

"γεροντοκόρη" τζαι μαλακίες,πράματα του περασμένου αιώνα. Ενόμιζα είσιες παραπάνω νου που τους άλλους ρε δόκη.

dokisisofi είπε...

α) συμφωνώ, αλλά όταν μπορώ να παίξω μιζεραμέντε τούτον τον ρόλο και να κερδίσω άτοκα δάνεια και συγκαταβατικές αντιδράσεις στις ατοπίες μου ( βρίσκω άλλοθι δηλαδή), γιατί να αφήσω την προσωνυμία ανεκμετάλλευτη;
β) κακώς ενόμιζες ότι είχα παραπάνω νουν
γ) να μεν ξαναρτεις αν σε απογοητεύσαμεν

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες

Η λίστα ιστολογίων μου