Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2009

ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ

ΡΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ; ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΞΑΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΝΕΥΜΟΝΕΣ ΣΑΣ,ΤΑ ΣΥΚΩΤΙΑ ΣΑΣ, ΤΟΥΣ ΛΑΙΜΟΥΣ ΣΑΣ, ΤΑ ΒΛΑΝΤΖΙΑ ΤΖΙΑΙ ΤΑ ΣΙΝΤΖΕΡΚΑ ΣΑΣ!! ΤΟΥΣ ΠΝΕΥΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ, ΤΗΣ ΠΕΡΔΙΚΑΣ ΤΖΙΑΙ ΤΗΣ ΤΖΙΚΛΑΣ ΤΑ ΣΥΛΛΟΓΙΣΤΗΚΑΤΕ ΠΟΤΕ;;; ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΙΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΣΑΣ ΧΑΛΑΡΑ, ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΕΡΔΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΔΙΚΟΠΟΥΛΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΟΜΟΡΦΑ ΕΙΝΑΙ;ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΦΑΙΡΕΣ;ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΑΠΟΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΦΟΥ ΚΤΥΠΗΘΟΥΝ;
ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΟΜΩΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΩΝΑΞΕΙ; ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΔΑΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΒΑ ΑΠΟ ΤΙΤΙΒΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΠΛΟΚΑΜΠΙΝΑ ΓΕΜΑΤΑ ΝΕΚΡΑ ΠΟΥΛΙΑ; ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΑ ΟΛΟΧΡΟΝΑ ΣΕ ΚΛΟΥΒΙΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΟΤΑΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΤΙ "ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ";ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΑΙΜΑ;ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΒΙΑ;ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ; ΦΟΒΑΣΤΕ ΜΗΠΩΣ ΧΑΣΕΤΕ ΨΗΦΟΥΣ, ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ;
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

13 σχόλια:

TreloKouneli είπε...

καταπέλτης!!! μαρέσεις αλλα απο κάπου πρέπει να ξεκινήσουν :))
Σώστε τα κουνέλια!!!

agapitekyrieimerologie είπε...

ΠΕ ΤΑ,
ΠΕ ΤΑ,
ΠΕ ΤΑ.

Sike είπε...

err, όσο φιλόζωη και να είμαι (και αυτό να το θυμάσαι και μετά που θα έχεις τελειώσει το σχόλιό μου), δεν μπορώ να συμφωνήσω με τη σύγκριση μεταξύ του δικού μου πνεύμονα και αυτού της πέρδικας. Πρώτα φροντίζουμε για τους ανθρώπους και μετά για τα ζώα. Θεωρώ υποκριτικό να υπάρχει animal police κτλ τη στιγμή που τόσοι άνθρωποι έχουν τόσες ανάγκες.

Lexi_penitas είπε...

ΝΑΙ! ΝΑΙ! ΝΑΙ!

Αθθυμάσε που έκαμα ππετίσιον για το το κυνήγι πριν θκυο χρόνια, τζιαι ακόμα περιπαίζεις με;

dokisisofi είπε...

΄Πότε σε περίπαιξα ρε;
Αν θυμάσαι το πετίσιον ήταν η αφορμή που ανταλλάξαμε μέηλ και εμπλέχτηκα με την μπλογκόσφαιρα σας (μαύρη η ώρα τζιαι η στιγμή).
Αλήθκεια πως πάει; Έμεινε στάσιμο αθθυμούμαι γιατί επιάσαν σε τα πολιτικά τζιαι τα προεκλογικά.
Φούμαρα.

Σικέ/σάηκ ( πε μου επιτέλους πως το προφέρουν)
Ναι η καρδιά της πέρδικας είναι καθαρότερη από τη δική μας. Είναι θέμα πνευμόνων λες;

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο δόκη σίηλια μπράβο!! Να απαγορευτεί το κυνήγι τώρα! Και ναι κυρία σάικ και λοιποί, τα ζώα έχουν πιο καθαρή καρδιά και συνείδηση από τους "ανθρώπους".

Υ.Γ XAXAXAXAXA!! επέλλανες τον κουμουνόγερο!!

dokisisofi είπε...

"ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΕΡΔΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΔΙΚΟΠΟΥΛΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΟΜΟΡΦΑ ΕΙΝΑΙ;ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΦΑΙΡΕΣ;ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΑΠΟΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΦΟΥ ΚΤΥΠΗΘΟΥΝ;"

sike???

ρίτσα- είπε...

εγώ λυπούμαι τους σσιήλλους παραπάνω που εν μες τα κλουφκιά ένα επί ένα τζιαι πεθανίσκουν που την πείνα. ακούσετε ποττέ σσιήλλο να αλυχτά γιατί έφτασε στα όρια της πείνας;

σσιήζει σου την καρκιά σου

dokisisofi είπε...

Ανώνυμε, ο πολιτισμός ζυγίζεται στο πως προστατεύουμε όσους δεν διαθέτουν λόγο και δύναμη για να υπερασπίσουν τον εαυτό τους.
Ρίτσα, τζιαι εγώ νευριάζω, τζιαι μάλιστα ο φυσιολόγος της παρέας Ακέρας, μου είπε κάποτε ότι οι σκύλοι από φυσικού τους δεν κάνουν την ανάγκη τους εκεί που κοιμούνται . Όπως καταλαβαίνεις ο εγκλεισμός τους σε κλουβιά τους κάνει να κινούνται παρα φύσιν. Και αυτό γίνεται δυστυχώς και σε πετ σοπς που έχουν τα κλουβιά στον ήλιο και εκθέτουν την "πραμάτεια"τους, κακόμοιρα, πρόωρα απογαλακτισθέντα κουταβάκια.
Κατα τα άλλα φωνάζουμε για τα κέντρα διασκέδασης και τα φούμαρα.

dokisisofi είπε...

Όπως μου έγραψε ο Ακέρας ( ΗΒΡΑ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ) με αφορμή τον ακατανόμαστο εκείνο "καλλιτέχνη"που πέρσι εξέθεσε ένα σκυλί να λιμοκτονεί στην "έκθεση"του:

"80% των σσιύλλων στην Κύπρον εν διμμένοι με έτσι λουρίν σε όλην τους τη ζωή, κοιμούνται πάνω στα σκατά τους ενώ φυσιολογικά οι σιύλλοι παν όσον πιο μακρυά που τον χώρον που ζιούν να κάμουν τες ανάγκες τους, πεθανίσκουν που την δίψαν, τζαι τρών έναν κομμάτιν ψουμίν. Τουλάχιστον το σιύλλουιν τούτον επέθανεν τζαι έπνασεν. Τους δικούς μας τους κρατούν στην ζωήν για χρόνια. Οι δε τζιυνιοί έχουν τους διμμένους έναν χρόνον ολόκληρον τζαι μετά πιάννουν τους στο βουνόν τζαι όταν επιστρέψουν τα φτωχά υποφέρουν αλλό 15 μέρες που αφόρητους πόνους από τα πιάσματα.


είναι αισχος."


(Friday, April 11, 2008 9:47:04 PM)


ΑΙΣΧΟΣ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ...

Sike είπε...

"ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ TON ΠΝΕΥΜΟΝΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΟΜΟΡΦΟΣ ΕΙΝΑΙ; ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΠΑΛΕΥΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΕΙ ΕΝΑ ΕΜΒΡΥΟ ΜΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΠΝΟΥΣ; ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΑΠΟΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΜΒΡΥΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΝΕΥΜΟΝΕΣ ΑΦΟΥ ΚΑΠΝΙΣΤΟΥΝ;"

κατ’ εμένα, όταν η συζήτηση περάσει σε επίπεδο εξιδανικεύσεων και μηδενισμών (βλ. «τα ζώα έχουν πιο καθαρή καρδιά και συνείδηση από τους "ανθρώπους"»), πατταλέφκει και δεν αξίζει συνέχισης. Είχε ήδη πατταλέψει που τη στιγμή που αγνοήθηκε η πρώτη μου παρένθεση τζιαι εσπεύσετε να θικτείτε.

fluckit, που λαλεί τζιαι η λεκτική επαλήθευση

dokisisofi είπε...

Δεν διαφωνούμε, έτερον εκάτερον. Και επειδή αγνοηθηκε και το δικό μου "ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΟΜΩΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΩΝΑΞΕΙ" άστο να πα στα διάλα...

Ανώνυμος είπε...

Θάνατος αργός και επίπονος σ'αυτούς που βασανίζουν τα ζώα! Τέλος!

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες

Η λίστα ιστολογίων μου