Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2009

Και μετά;Αποφάσισα να βρίσω σ'αυτό το ποστ. Να βρίσω του άλλου κόσμου. Εμαρλαππάππησα* πολλά όμως τελευταία και έχασα το ωμό και κυνικό μου ιδίωμα. Πάει, χάλασα. Δεν μου γυρίζει πια να βρίσω, τί να κάνω; Μαραζώνω μόνο βαθιά μέσα μου και πονώ. Αυτοκαταστροφικά τελείως. Και τρώω του άλλου κόσμου. Είναι μάλλον κι αυτό στάδιο της ωρίμανσης.

("εμαρλαππάππησα"* από το "μαρλαππάππας" βλ: "ρε μα είσαι τέλεια μαρλαππάππας;" Λέγεται συνήθως για μαμάκηδες, άτολμους, σαχλούς, νωθρούς κι ενίοτε μαλάκες. Δεν βρίσκω αντίστοιχη λέξη εκτός από το "μαλακοπίτουρας"που πήρε το μάτι μου στο συλλεκτικό για τις βρισιές, τελευταίο ποστ του λεξηπένητα)

6 σχόλια:

ρίτσα- είπε...

εγώ ξέρω το μαλαππάππας

dokisisofi είπε...

ε...ώσπου να κόψει να σας έβρει στη Λεμεσό έχασε το ρ στο δρόμο..

Μενελαος είπε...

πολύ μου αρέσουν αυτές οι πυκνότητες!!

Μενελαος είπε...

Πολύ μου αρέσουν αυτές οι πυκνότητες!! Α Παναγιά μου!! πρόσεχε τα φαγιά σου!!

tubemap είπε...

ESIKWSTIKE I TRIXA MOU.
Ti mera (KAI TIN WRA!!!) pou mu egrafes comment "tubi gyrna pisw" stin teleutaia mou anartisi (twra eida to comment simeiwse!), epernan me nosokomeio giati i kardia mou epien na ta paiksei!
twra en tilepatheia? en kserw ti alla E P A R A N O I S A !

dokisisofi είπε...

:(((((((( =Εν σοβαρομιλάς...κόρη μα επέρασες έτσι δοκιμασία; εγώ βασικά επεθύμησα σε να γράψεις τίποτε, που να φανταστώ....μάνα μου ρε Τούμπι, ελπίζω τώρα να είσαι καλά..( μεν ανησυχείς για την παράνοια, είναι το αλατοπίπερο της ζωής, το έαρ κοντίσιον της)

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες

Η λίστα ιστολογίων μου