Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2009

Τίποτα

5 σχόλια:

ruth_less είπε...

Ok, ποιός σε πείραξε και ποιόν ετοιμάζεσαι να σκοτώσεις;;;

when words are not enough, χέστα (σόρυ για την έκφραση). Άστα λα βίστα :)

ρίτσα- είπε...

...

κορη τι εσιεις;:(

dokisisofi είπε...

Ε μα..πόσο εξευτελισμό να αντέξει ένας άνθρωπος...η ερμηνεία του Χορν είναι απίστευτα χαραχτηριστική ενός ανθρώπου που καταπίνει, καταπίνει και στο τέλος ξεσπά. Τίποτα και από μένα. Αυτή είναι η τιμωρία τους Ρουθ. Καμιά βοήθεια σε κανέναν που δεν την εκτιμά και σε έχει του πεταματού.
Τίποτα, ρίτσα, τίποτα (άλλο τίποτα το δικό σου, ηρέμησε :P)

Ηλιόδεντρον είπε...

Δοκησίσοφη, κανένας δεν μπορεί να
σε έχει του πεταματού, όπως λες! Η ανικανότητα(αναπηρία) ή ανωριμότητα στη λειτουργία της αγάπης και της φιλίας(που είναι αποδοχή και προσφορά μαζί), δεν καθιστά εσένα άχρηστη ούτε και τη βοήθειά σου.

Μη νιώθεις άσχημα Δοκησίσοφη. Είναι τόσο κρίμα άνθρωπος σαν και σένα να ξοδεύεται με συναισθήματα δημιουργημένα από κάποιους που ίσως δεν αντιλήφθηκαν την ποιότητά σου. Δίνε, όσο αντέχεις, χωρίς να κοιτάς πίσω, πού ή γιατί. Έρχεται η στιγμή που η αλήθεια εισχωρεί και μέσα από ένα αμυδρό ράγισμα του τοίχου. Κι ας μην είσαι εκεί για να δεχτείς το δάκρυ της μεταμέλειας. (Εσύ θα είσαι αλλού και δε θα το έχεις πια ανάγκη.)

dokisisofi είπε...

Όχι ηλιόδεντρον. Όταν κάποιος δεν θέλει τη βοήθεια σου και ούτε αντέχει την παρουσία σου το σοφότερο είναι να φεύγεις. Με αισθήματα ή χωρίς είσαι ανεπιθύμητο άτομο. Αλλά όταν κυλήσει το δάκρυ όπως λες της μεταμέλειας, τότε ας εισπράξουν ένα υστερικότατο Χορνικό ΤΙΠΟΤΑ.

να'σαι καλά για τα καλά σου λόγια, και θα τα δεχτώ χωρίς να ψάξω να τα επαληθεύσω. :)

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες

Η λίστα ιστολογίων μου