Κυριακή, 10 Μαΐου 2009

ΝΟΟΟ, ΝΟΟ, ΝΟ


Ωραία. Έχετε εθιστεί στο ιντερνετ. Αστε τα αυτά. "Πληρώνετε ντι ες ελ" και ιστορίες και "δεν θέλετε να πάει λεπτό χαμένο, αναλογιζόμενοι πόσα θα πληρώνετε στο ντιαλ απ". Φτηνές δικαιολογίες. Είστε άρρωστοι. Δεν έχετε τα κότσια ακόμα να πετάξετε τον υπολογιστή, ούτε να ακυρώσετε τη σύνδεση, γιατί μπορεί να χρειαστεί κάπου, κάπως, κάποτε.
Κάτι όμως πρέπει να κάνουμε. Ιδού λοιπόν μερικά τρικ από τη θεία τη δοκησίσοφη, ώστε να μειώσετε, ει δυνατόν, τη διάρκεια της εις τον υπολογιστήν αποβλάκωσής σας. ( για οιαδήποτε άλλη απευθυνθείτε αλλού).

1. Μην βλέπετε τηλεόραση όταν μπαίνετε στο ιντερνετ. Εξακριβωμένο. Πλην επι πλην ίσον συν. Η πόρωση στη σπατάλη γίνεται μεγαλύτερη καθώς επικρατεί η ψευδαίσθηση ότι ξεγελάτε και το ένα και το άλλο. Λάθος. Είναι τον εαυτό σας που ξεγελάτε. Είστε υποκουλτούρα και το χαίρεστε.
2. Βάλτε τον υπολογιστή σε χαμηλό τραπεζάκι και γράφετε οκλαδόν ή σε στάση που να μουδιάζετε γρήγορα.
3. Βάλτε την φωτογραφία μου στο ντεσκτοπ. Είναι ακραίο, αλλά έτσι που τα καταφέρατε δεν υπάρχει άλλο αποτρεπτικό.
4. Μαγνητοφωνήστε έναν οποιοδήποτε κύπριο δημοσιογράφο που κάνει ρεπορταζ έξω από το προεδρικό, τη βουλή, ή από κάπου που φυσάει άνεμος. Οι στριγγλιές και το ιδαιίτερα ηχορυπαντικό ηχόχρωμα των περισσοτέρων θα σας κάνει να πάρετε τα όρη.
5. Ποτέ μα ποτέ δεν βάζουμε τον υπολογιστή στο υπνοδωμάτιο. Έχουν παρατηρηθεί κρίσεις υπνοβατικές και καταστροφικά ποστ.
6. Αν ο εθισμός σας αφορά μπλογκς, προσπαθήστε να βγάζετε δελτίο τύπου και να το διανέμετε στους γείτονες σας. Μπορείτε επίσης να βάλετε υποψηφιότητα για ευρωβουλευτής και να σας πληρώσει το κόμμα δημοσιογράφους να σας παίρνουν συνεντεύξη.
7. Αν είστε μύωπες, βγάλτε τα γυαλιά προτού μπείτε. Αν δεν είστε, δανειστείτε από άλλους γυαλιά και βάλτε τα για να διαβάσετε.
8. Αν είστε εθισμένοι στο φέησμπούκι, κολλήστε στον τοίχο φωτογραφίες φίλων, γνωστών, παρολίγον φίλων, παρολίγον γνωστών ( όπως παλιά κολλούσαμε τα διπλά τα αυτοκόλλητα με τους παίχτες πάνω στο κρεβάτι, στους τοίχους, στα ερμάρια, στα ψυγεία, κι ας μην ήταν καν της ομάδας που υποστηρίζαμε). Μπορείτε επίσης να τους πάρετε τηλέφωνο και να τους πείτε «είμαστεν φίλοι έννεν;;» να σας πουν «ναι» ( με ανοιχτή ακρόαση σε δημόσιο χώρο) και να σας περάσει.
9. Όσοι έχουν μανία με τα γκρουπς στο φεησμπούκι, ας γραφτούν σε καμιά οργάνωση, σε καμιά σχολή χορού, στα επιμορφωτικά του υπουργείου, σε καμιά ομάδα, σε κανένα γυμναστήριο κ.α Σε κόμμα όμως ΠΟΤΕ –μπορεί να σας βάλουν σε καμιά επαγρύπνηση και δεν σας σώζουμε με τίποτα.
10. Συνεχίστε να διαβάζετε αυτό το μπλογκ. Αν σας έχουν απομείνει έστω και μερικά εγκεφαλικά κύτταρα, θα αηδιάσετε τον εαυτό σας για την κατάντια του.
11. Αυτά προς το παρόν, ήθελα απλά να τελειώσω στο 11 που είναι ο τυχερός μου αριθμός. Ατε να δω τωρά πως σηκωνόμαστε απο δω κάτω.....

8 σχόλια:

ρίτσα-) είπε...

7.
σημείωση μύωπα:

στη ΜΥΩΠΙΑ δε βλέπεις ΜΑΚΡΙΑ
κοντά βλέπω μια χαρά.

8.
κόρη δώσμου το τηλέφωνο σου να σε πιάω καμιάν ημέρα που εννα αισθάνομαι μόνη μου. φωτογραφία προαιρετική

dokisisofi είπε...

αν σου το δώκω πως θα μιλούμε;
ΧΑΛὍΟΟΟΟΟΟΟΟΥ??????

Μενελαος είπε...

to minima tou titlou sou me ton fanatiko tis Witney Houston, stin periptosi tou internet, sikoni arthro!! les na to kano??

Aceras Anthropophorum είπε...

τίποτε που όλα αυτά εν έπιασεν πάνω μου. Αρχίζω να πανικοβάλλουμαι.

Ξέρεις τι λεκτική επαλήθευση μου έβαλε ο big brother των σχολίων σου: toxin

Το αντι-toxin που το βρίσκεις;

dokisisofi είπε...

ποτζιει στου διάσπορου που κάμνει δίαιτα

Sedissor είπε...

Akraio!

Mou fainete pos mono i ixo mas apomeine gia na niothoume zontanoiii,oii,oi

oge iak oso eseriax an oziplE!afertsepe aht sop apie uos

dokisisofi είπε...

έξερα το, έξερα το, ΕΞΕΡΑ ΤΟ

Παιδιά να σας συστήσω τον Σέντι.
Σέντι, τα παιδιά.

γιιιιιιιιιιιχα!

dokisisofi είπε...

χα!

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες

Η λίστα ιστολογίων μου