Τετάρτη, 6 Μαΐου 2009

Τα ζώδια της μέρας

Κριός
Σήμερα θα την πάθετε με το κρύο και το ζεστό στο μπάνιο. Οι Κριοί των πρώτων ημερών θα το γυρίσουν απότομα στο κρύο και θα ανατριχιάσουν στο ξεκάρφωτο, και οι Κριοί των τελευταίων ημερών θα ξιπετσιαστούν. Πληροφοριακά και μόνο πρέπει να ξέρετε ότι τη ζημιά την έκανε ο υδροχόος του σπιτιού που άνοιξε τη βρύση για να πλύνει τα πιάτα.

Ταύρος

Σήμερα θα σπάσετε δύο πιάτα και το ποτήρι με το αρωματικό κερί. Πάλι θα την βγάλετε χαζεύοντας τα μεγέθους 40Ε σουτιέν της γειτόνισσας, μέχρι να στεγνώσουν. Προσέξτε να μην βιάζεστε να μπείτε στο ασανσέρ πριν ανοίξει εντελώς η πόρτα και να είστε πιο προσεκτικοί στα φώτα τροχαίας.

Δίδυμοι


Πάλι θα σας βγάλει στο google τη φράση "το δίδυμο έγκλημα". Και πάλι θα συγχυστείτε. Μην αγχώνεστε. Από δώ και στο εξής να μην πάτε αλλού. Εδώ να ψάχνετε το αστρολόγιο της μέρας. Η μέρα σας θα τελειώσει με σας να ψάχνετε πόσα πράγματα είναι δίδυμα πάνω σας. Αν είστε σε δημόσιο χώρο μην τα αγγίζετε. Απλά εντοπίστε τα, φτιάξτε συνδυασμούς με τον αριθμό και πηγαίνετε να τους παίξετε. Τζόκερ ο αριθμός 4.

Καρκίνος

Πάλι θα σας πιάσουν τα υπαρξιακά σας και θα αισθάνεστε το έκτο λάστιχο της οικογένειας. Αισθάνεστε περιττός όγκος και αχρείαστος. Είναι Μάης όμως, βρε αδερφέ! Βγείτε έξω, καλπάστε, κάντε μεταστάσεις, και άστε τους να ανησυχούν! Η ρήση "χαμογελα, κάνει τους εχθρούς σου να ανησυχούν"σας ανήκει δικαιωματικά! Αν σας κόψει κανένας το δρόμο, θα είναι κανένας κερατάς αιγόκερως που ήπιε μεσημεριάτικα ούζο γιατί τον πονούσε ο φρονιμίτης. Μην διαπληκτιστείτε, απλά πιάστε τον από τα κέρατα και πηγαίνετε για κανένα ποτό.


Λέων

Είτε ένας, είτε μία, δεν δικαιολογήστε να κλάνετε δημόσια. Φέτος η μόδα είναι επιεικής μαζί σας αλλά πρέπει να δείτε τι θα κάνετε όταν θα χρειαστεί να βάλετε χτενα στην χαίτη σας. Υπάρχουν ωραιότατα μαλακτικά με μισό επιπλέον λίτρο δωρεάν, αλλά μην βρυγχηθείτε στο ταμείο γιατί η κάρτα σας δεν περνάει από το μηχάνημα. Οι άλλοι το εκλαμβάνουν ως ρέψιμο, και δεν είναι ζούγκλα εδώ, ούτε εσείς βασιλιάς για να σας πουν με τις υγείες σας. Μην τρομάζετε την Παρθένο στο δίπλα ράφι που διαλέγει χαρτομάντηλα. Δεν είναι αστείο. Μια μυστηριώδης τίγρη, παριστάνει την σπάητερ γούμαν στον τοίχο του απέναντι διαμερίσματος. Μην παρασυρθείτε όμως, δεν θα έχει μέλλον η σχέση σας γιατί δεν έχει ούτε η ίδια μέλλον πλέον.

Παρθένος.

Ένας μαλλιαρός τύπος με εντονη δυσοσμία στην αναπνοή θα σας χαλάσει και σας την μέρα στο σούπερμάκετ. Όχι δεν είναι αυτός ο άντρας της ζωής σας. Είναι ένας μαλάκας που αγόρασε μαλακτικό για τα ρούχα με αφρό Μασσαλίας και αυτή τη στιγμή ξύνεται άγρια από περιέργεια και φαγούρα. Όχι ούτε ο κερατάς στο ράφι με τα αλκολούχα είναι ο έρωτας της ζωής σας. Το βλέμμα που σας έριξε δεν ήταν βλέμμα πόθου, αλλά πόνου, αφού ταλαιπωρείται από τους φρονιμίτες του. Σήμερα οι καταρροές σας θα ελαττωθούν και θα είστε καλύτερα. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι πρέπει να πάτε πάλι να ενοικιάσετε το "νέβερ μπιν κίσστ" και να το δείτε 10 φορές.


Ζυγός

Όχι δεν είναι καλή μέρα για το Ζύγι σήμερα. Άστε το για τον Αύγουστο καλύτερα για να πάρετε μαζί και το αφεντικό σας, όπως το συνηθίζετε άλλωστε. Σήμερα βάλτε του απλά βενζίνη στο αυτοκίνητο και πάρτε τα παιδιά του στο σπίτι. Αρκεί. Και μην ακούτε τί λένε για σας στο γραφείο. Τα λένε όλα κάτι αργόσχολοι τοξότες επειδή είστε εύκολος στόχος. Σήμερα, ναίμεν δεν θα πάτε στο Ζύγι αλλά θα φάτε άλλα ψάρια. Κατεβαίνοντας στο "ένα ευρώ σιοπ"της γειτονιάς σας για να πάρετε δώρο στον αδερφό σας το βόδι που έχει γενέθλια, θα συναντήσετε τον έρωτα της ζωής σας. Αλλά μην παρασυρθείτε και πείτε προστυχόλογα με τον πωλητή. Παριστάνει την κωφάλαλη. Δεν είναι. Είναι όμως μέλλουσα χοίρα. Άντε πάλι, σας έφεξε!

Σκορπιός

Ακόμα μια μέρα θα ρίξετε το δηλητήριο σας απλόχερα. Θα διαμαρτυρυθείτε γραπτώς για τον ρατσισμό με τον οποίο αντιμετωπίζουν τα εγκλήματα των προγόνων σας στους βίους αγίων και θα ζητήσετε να συμμετέχετε στην επιτροπή αναθεώρησης τους. Όπως λέει και ο Χιου Γκραντ στο "ττου γουηκς νότις", "σαιντς αρ νοτ φαν". Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να το λέτε και να το ξαναλέτε, ούτε να παίρνετε θέση για τα διαταραγμένα νεύρα των κλεισμένων σε καταπακτές προγόνων σας. Ζήστε το παρόν, και μην δαγκώσετε ποτέ τη γλώσσα σας. Το κέντρο δηλητηρίασης, δουλεύει οκτάωρο.

Τοξότης.

Φτάνει πια με τα βελάκια στον τοίχο και βγάλτε επιτέλους την κασέτα με τον Βελή από το ραδιόφωνο. Το "θα σου κλείσω το στόμα με χίλια φιλιά"δεν σας ταιριάζει και παραμυθιάζει την υδροχόα γειτόνισσα που πλένει πιάτα και τον λέοντα γείτονα που ρεύεται μπουρμπουλήθρες.. Έχετε βάλει στόχους και σας συγχαίρουμε. Πρέπει όμως να δείτε και τί θα κάνετε για να τους φέρετε εις πέρας. Από προσωπική πείρα σας λέμε, ότι όχι μόνο σήμερα, αλλά όλη σας η ζωή θα είναι σκατά.
Συνεχίστε να ρίχνετε βελάκια και να γράφετε αστρολόγια στα μπλογκ. Δεν είστε για κάτι καλύτερο.

Αιγόκερως

Σήμερα πάλι θα χαθείτε στην πόλη και θα πιαστούν τα κέρατα σας στις μανταρινιές του δήμου. Δεν σας είπε κανείς όμως να ανεβείτε στη νησίδα για να αλλάξετε κατεύθυνση. Μην αγχώνεστε με την πρώτη απαγόρευση επαναστροφής που θα βρείτε. Θα βοηθούσε επίσης να πηγαίνατε επιτέλους στον οδοντίατρο και να μην καταναλώνετε ούζο ακούγοντας Λάζαρο Μαύρο. Είναι πολύ πρωί. Και ναι, σήμερα είναι η μέρα σας. Ένας καρκίνος θα σας την μπήξει και θα σας αλλάξει τα φώτα και τον προφυλακτήρα. Θα είναι ο έρωτας της ζωής σας, φτάνει να μην σας πιάσουν πάλι τα ομοφοβικά σας.


Υδροχόος

Η μανία σας να ρίχνετε νερά από το μπαλκόνι με απώτερο σκοπό να δείτε τί κανουν οι γείτονες σήμερα θα σας φτιάξει τη μέρα γιατί οι τοξότες ρίχνουν γυμνοί τα βελάκια τους καθώς δεν έχουν άλλα καθαρά ρούχα και θέλουν να βάλουν κι αυτοί ένα βιντεάκι της ανεπροκοπής στο γιουτουμπ. ( Όχι δεν είναι για σας το τραγουδάκι που παίζει). Οι άντρες υδροχόοι, πρέπει να προΣΕΞουν ιδιαίτερα σήμερα καθώς είναι από τις σπάνιες μέρες που η λιονταρίνα τους αποφάσισε να λουστεί. Θα είναι λίγο σαν κλίβανος νοσοκομείου η φάση αλλά στο ντους θα επανέλθετε στα συγκαλά σας, όπως και αυτή και θα είναι μια σκέτη απόλαυση να την ακούτε να κλάνει, να βρυχάται και να ρεύεται, τρώγοντας με τα χέρια μια μπριζόλα και πίνοντας μπύρα. (αλήθεια που την βρήκατε;)

Ιχθείς
Σήμερα θα κολυμπήσετε στα ρηχά νερά της μπανιέρας σας και θα προσπαθήσετε να μην εκνευριστείτε από τα ντεσιμπελ του ραδιοφώνου του τοξότη, τα ρεψίματα του λέοντα, τα χιχιχι της υδροχόου και τα κλάματα της Παρθένου. Θα είναι δύσκολη μέρα για σας για να παραμείνετε ήρεμη και σιωπηλή. Πάρτε μια βαθιά αναπνοή προτού μπείτε στο σαλόνι με σκοπό να ανάψετε το αγαπημένο σας κερί. Πηγαίνετε ήσυχα πίσω από τον Ταύρο που χαζεύει στο παράθυρο, ρίξτε του μια δυνατή στο σβέρκο και ζητήστε του λεφτά για τα πιάτα, το ποτήρι και για σιλικόνη. Αγοράστε του εισιτήριο για το Μεξικό ( έπεσαν οι τιμές) και κάντε του το αύριο δώρο για τα γενέθλιά του. Είναι τόσο βόδι που θα πάει.
Σήμερα επίσης, ψωνίζοντας κεράκια αρωματικά, θα συναντήσετε τον έρωτα της ζωής σας να ζυγίζεται σε μια ζυγαριά ρουφώντας την κοιλιά του. Ο άνθρωπος αυτός θα είναι η σωτηρία όλων των άνεργων συγγενών σας, και ένα καλό ακσεσουάρ στην κρεβατοκάμαρα σας (μετά την εις Μεξικόν αυτοχοιρία του συζύγου σας).

20 σχόλια:

Castiel είπε...

oi pellares jie paradidoume jie dissertation aurio! oi oi, na grapsis ksana ton toksoti! kati thetiko:P lol

dokisisofi είπε...

ήντα κάτσε διότι εξέχασα τον ζυγό!
(ήντα τοξότης είμαι..)

Castiel είπε...

giati paei ta kala toksotis - zigos jie leeis inta toksotis ise??

ruth_less είπε...

όι, όι... εν είσαι αξιόπιστη... πόθθεν ως τα πόθθεν να κάτσω να χαζεύω τα μεγέθους 40Ε σουτιέν της γειτόνισσας!! Πρώτον ΔΕΝ έχω γειτόνισσα με έτσι μεγέθη. Δεύτερον τζι αν είχα, πίστεψε με εν θα με ενδιέφερε το θέαμα... όι, όι... εν είσαι καθόλου αξιόπιστη στις προβλέψεις σου.

άου άου... εκτύπησα πάνω στην πόρτα του ασανσέρ :):)

Neraida είπε...

Αμάααααααν!!!!

Τα κοινά ενδιαφέροντα όλο και πληθαίνουν!!!

Πάντως το δικό μου ζώδιο (Ψάρι) ήβρες το! Δεν κολύμπησα μες την μπανιέρα αλλά κάτω από τη ... βροχή.

Και μόοοολις έβαλα ανάρτηση

Ενθουσιάστηκα τωρά!!! :-P

Κουνούπι είπε...

τέλειο!

περιμένω να μου πεις την τύχη μου και από βδομάδας! :Ρ

dokisisofi είπε...

Castiel apla ksexasa stin arxi na grapsw kati gia ton Zigo, giati pws na to kanoume einai midaminos ws proswpikotita. Alla to eswsa, ok..

Ruth-less, thoroun ta dika sou alloi isws?? :PPPPP

Neraida, nai tin ora pou to egrafa diapistwsa oti einai i moni normal ekei mena ( i ligotero pelli estw)

Kounoupin, essw sou na diatazeis :PPP

Castiel είπε...

Ruthless: egw nomizw en i pio aksiopisti pigi EVER:p litsa pater k pellares!

Perimenw to next issue:P

dokisisofi είπε...

ατε δώκε λινκ για το βιντεάκι στο γιουτουμππ και η χαρα δεν σε αφήνει να κρυφτείς φαίνεται :PPPPPP

Κουνούπι είπε...

Πέ μου - θκιεβάζεις τζιαι τον καφέν;

(btw έλεος με τούτον τον μετριασμό σχολίων τζιαι τες λεκτικές επαληθεύσεις!)

dokisisofi είπε...

να μεν έρκεσαι

ruth_less είπε...

Εννοείς ότι ούλλη η γειτονιά μου εν Ταύροι??

dokisisofi είπε...

Μα καλάν κόρη μου, που έστησες απλώστρα;

dokisisofi είπε...

Πε μου ότι είσαι ποτζείνα τα μπαλκόνια κοντά στα φώτα τροχαίας στα οποία που ανεμίζουν κόκκινα σώβρακα, ριγέ μαντηλιές και φανέλες απελπισμένες με τα μανήκια να κρέμονται προς τα κάτω :PPPPPP

Castiel είπε...

telia asxetos egw, alla dete to post mou jie valte jie kanena comment poji ! ekamete to msn dame:P

Κουνούπι είπε...

Έννα έρτω πόψε που 'ννα τζοιμάσαι τζι έννα σου ζουζουρίζω μές τα 'φκιά να μάθεις άλλη φορά!!!

dokisisofi είπε...

castiel erkoumai alla na xareis oxi pali gia kainourgia eidi ipod kai egw mexri prosfata nomiza oti itan ....kala ase ti nomiza:PPP

kounoupare, eipamen, i ataka touti en piasmeni gia otan ta kakarwsw:PP
mexri tote den exw tipote allo pou na aksizei na pathw kai na mathw.

kapoios na valei ksipnitiri kopellia, en me thoro kala avrio...

Sike είπε...

«κάντε μεταστάσεις» ΛΟΛ

Triolouin είπε...

To pio astio itan auto tou karkinou pou kani metastasi :)) Black humor, alla kalo, poli kalo!

dokisisofi είπε...

το δικό μου χιούμορ είναι "μπλιαχ χιούμορ" όχι μπλακ...το λένε και οι κατασκευαστές των πλυντηρίων του Λάζαρου
( έσιει κάποιον κοντά να σε καρκαλίσει;;;;;)

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες

Η λίστα ιστολογίων μου