Πέμπτη, 23 Απριλίου 2009

Cry me a river
Δεν θέλω να σκέφτομαι τί θα συνέβαινε αν η Susan Boyle διαγωνιζόταν σε ταλεντ-σόου στην Ελλάδα...

3 σχόλια:

ruth_less είπε...

Μου το έστειλαν κι εμένα και ήταν ένα πολύ καλό μάθημα - και πάλι - γιατί μάθαμε όλοι να κρίνουμε και να προ-αποφασίζουμε με τα κριτήρια της εμφάνισης. Πότε θα μάθουμε να μην προτρέχει η σκέψη μας;

Μια αγγελική φωνή πραγματικά!

MARINOS είπε...

Είναι πραγματικά συγκλονιστικό το βίντεο αυτό.

Και έχει δίκαιο η ruthless πως είναι ένα μεγάλο μάθημα...!

dokisisofi είπε...

Ρουθλες, βάλε στη θέση των Άγγλων κριτών τους αντίστοιχους Ελληνες (με εξαίρεση τον Μουρατίδη). Και σκέψου τί θα ακούγαμε...( και όχι μόνο από τους κριτές αλλά και από τις πρωινές, μεσημεριανές και απογευματινές ξανθιές και όχι μόνο). Θυμάμαι πόσες αντιδράσεις γέμισαν πρόπερσι οι οθόνες μας με τη νίκη της Σερβίας στην γιουροβίζιον. Τι για "λεβεντόπαιδο Αρίστο" ακούσαμε τί για "ξεφτίλισμα του θεσμού", τι και τι... Και για να μην μιλήσω για τους άλλους άθλιους στο γιου θινκ γιου καν ντανς και τα γέλια που έριχναν μπροστά σεένα νέο παιδί, αφήνοντας μας όλους αναύδους με την αναισθησία τους.

Μαρίνο, δεν είναι βίντεο είναι τραγούδι. Άλλο από αυτό που τραγούδησε στο σοου. Απλα έχει 2 φωτογραφίες της από εκείνη τη βραδυά. Βλέπεις ότι δεν έκανες τον κόπο να παίξεις το βίντεο και έμεινες σε ηθκιοδιδακτικές παρατηρήσεις του στυλ "είναι μάθημα κτλ" . Αν ήσουν δίκαιος δεν θα έδειχνες οίκτο, αλλά θα άκουγες το τραγούδι και θα διαπίστωνες ότι είναι άλλο από αυτό που έχεις στο νου σου.

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες

Η λίστα ιστολογίων μου