Τρίτη, 28 Απριλίου 2009

Γρίπη των χοίρων UPDATED

Ε, μια ζωή να μας πρήζουν για την συμβατότητα των ιστών και την ομοιότητα των ανθρωπίνων οργάνων με αυτά των χοίρων, ώστε να μας δικαιολογήσουν τις διαγενετικές συζεύξεις με σκοπό την αντιμετώπιση ασθενειών... Ε ΑΣ ΤΗΝ ΛΟΥΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΤΟΥΤΗ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ! ( μην μου χαμηλώνετε τα σομπρέρος κύριοι Θεοί παρακαλώ...ξέρετε καλά ότι οι μεταλλάξεις και τα πειράματα δεν είναι παίξε γέλασε...)
Ένα νόμο της προκοπής για τα μεταλλαγμένα ( απαγόρευσης παραγωγής και διάθεσης....΄καλά εδώ η αναγραφη ότι πρόκειται για μεταλλαγμένα στάθηκε το πιο δύσκολο πράγμα του κόσμου) δεν αξιωθήκαμε να δούμε (μέχρι φέτος που αθυμήθηκεν η ρκα να βάλει ρομανίσι)..Ρε τόσος χαμός για τη σχέση κρεαταλεύρων στις τροφές των τρελλών αγελάδων, τόσα κακά, τίποτε...΄

Διαβάζοντας ψες το ποστ της σάηκ, συνειδητοποίησα ότι οι όροι άνθρωπος-ζώο, επιδημία-πανδημία ανασημασιοδοτούνται. Με ποιό τρόπο;

Καταρχήν έχουμε μια νόσο των ζώων να προσβάλλει ανθρώπους. Και από την άλλη έχουμε το ασυλλόγιστο και καταστροφικό κήδος των βιομηχανοεπιστημόνων να αυξήσουν την παραγωγή ( τροφές που παχαίνουν τα ζώα ευκολότερα με μεταλλαγμένα σκευάσματα) να προκαλούν αυτές τις ασθένειες των ζώων. Η (παρα)φύση εκδικείται, φέρνοντας ανθρώπους και χοίρους στην ίδια μοίρα. Και οι χοίροι, εκδικούνται επίσης γιατί δεν είναι ελευθεροι να μετακινούνται με λεωφορεία, αεροπλάνα και να βόσκουν ελεύθεροι στις σιχαμερές λάσπες του "πολιτισμού"μας. ( καλα εδώ το παράχεσα,όκ). Ανθρωπος-ζώο, σημειώσατε χ. Ισοπαλία.

Μια ασθένεια, φέρνει την ισότητα ανάμεσα σε φτωχούς και πλούσιους και στην περίπτωση των "πανδημιών", την ισότητα των ανθρώπων κάθε φυλής. Αυτό το ξέραμε. Αυτό που δεν αναρωτηθήκαμε, είναι ότι πλέον, στον όρο πανδημία, έχουμε να συνυπολογίσουμε και τους συγκατοίκους μας στη γη απο καταβολής κόσμου, στους οποίους συμπεριφερόμασταν ανέκαθεν σκληρά και απάνθρωπα ( σε άλλο ποστ θα γελάσουμε και με τους όρους "ανθρωπισμός"-"απάνθρωπο").

Τόσους αιώνες πριν, για χολέρες, για λέπρες , για μαύρους θανάτους ακούγαμε, αλλά το ζωϊκό βασίλειο για πρωτη φορά μπαίνει με τόσο θριαμβευτικό τρόπο στο προσκήνιο. Παλαιότερα, δεν μας αναφερόταν ΄πόσα κατοικίδια αγνόησαν τον κίνδυνο και πέθαναν αγκαλιά με τα αφεντικά τους, αγνοώντας τα "μέτρα πρόληψης". Καλά, ούτε και τώρα... Ως συνήγορος των ζώων στην μπλογκόσφαιρα (τελούσα και η ίδια είδος προς εξαφάνιση) ενίσταμαι! ( οκ , κόφκω το..)Απλά τώρα, τα πράγματα έχουν αλλάξει από άλλη άποψη:

Προσέξατε, αγαπητά μου παιδιά ,(χαχα..ποιον σας θυμίζω), ότι δεν χρησιμοποιείται πλέον ο όρος επιδημία αλλά οι όροι "νόσος" και "ιός". Ξεκινώντας με το σκάνδαλο των τοξινών ( με τον μακροπρόθεσμο καρκίνο να εκπροσωπεί την επερχόμενη "νόσο"), ήρθαμε μετα αντιμέτωποι μετά με τις τρελλές αγελάδες ( ποστ χοκ έργκο πρόπτερ χόκ;) με τον όρο "νόσος" να χρησιμοποιείται για πρώτη φορά, αφορώντας τόσο ανθρώπους όσο και ζώα ( και πάλι αιτία ήταν ο άνθρωπος και η σύσταση των τροφών των "μεθοριακών" "αυτιστικών"και μανιοκαταθλιπτικών -ΣΥΜΠΑΣΧΟΥΣΩΝ- αγελάδων με τα προβλήματα ισορροπίας και πονοκεφάλων). Κι όμως, η ισότητα δεν κρατάει για πολύ, αφού μετα, για τον ιό της άτυπης πνευμονίας, (που ήταν κι αυτός αποτέλεσμα επιστημονικών ακροβασιών και πειραμάτων), δεν μάθαμε ποτέ αν μεταδιδόταν στα ζώα. Καλά, όσον αφορά τον πανικό που είχαν σκορπίσει τότε και οι "φακέλλοι πίγκο "με τον ( εργαστηριακά κατασκευασμένο)άνθρακα, φυσικό να μην αναφέρονται τα ζώα, αφού τα περισσότερα΄δεν είναι παραλήπτες επιστολών. ( ξέρω όμως κάτι ΖΩΑ που είναι και αποστολείς και παραλήπτες κάποιων ωραιότατων εμπαθών επιστολών για τις οποίες θα σας μιλήσω άλλη φορά).

Που μείναμε; Α ναι, μετά, έχουμε τις ιδιαίτερα συμπαθείς σ'αυτο το μπλογκ κοτούλες, αλλά και όλα τα πουλερικά, που τις ρίχνει στό στρώμα μια θανατηφόρα γρίππη ( πριν να τους ρίξει η λεπίδα του σφαγείου το άλλο θανατηφόρο χτύπημα-η ποινή τους ήταν κομμένη). "Η νόσος των πουλερικών" λοιπών. Περάσαμε στα πτηνά. Κυνηγοί όλου του κόσμου γ****ε! Πολύ την χάρηκα αυτή την εξέλιξη με τους κυνηγούς να φοβούνται για πρώτη φορά και τα πουλιά να ξεθαρρεύουν και να πετούν ανέμελα.Επιστρέφοντας στον όρο "νόσος" παρατηρούμε ότι παλι έχουμε να κάνουμε με ένα συνυπολογιστικό όρο, αλλά αυτή τη φορά, η νόσος μοιάζει με βόμβα διασποράς. Ενώ πριν είχαμε να κάνουμε με υπέρβαρες αγελάδες ΄κλεισμένες σε φάρμες, σε απόσταση αναπνοής η μια με την άλλη, ακίνητες και περιορισμένες, μην τυχόν και χάσουν κανένα κιλό και χάσει ο παραγωγός λεφτά, χωρίς τη δυνατότητα να ταξιδέψουν ινγκόγνιτο ( ωραία παράσταση άκουσα, αυτή τη βδομάδα θα πάω να τη δώ) , αυτή τη φορά, έχουμε πετούμενα! Η δαμόκλεια σπάθη επικρέμαται επι των κεφαλών μας, με το χέσιμο των πουλιών στην κουρία μας, να φαντάζει θανατική ποινή!

Μετά η νόσος ανθρωπων και ζώων, αποκτά πολιτική χροιά μια και το παράνομο εμπόριο με τα κατεχόμενα, βάζει τα αγαθιάρικα αμνοερίφια μας κάτω από λεπίδα. Γενοκτονία κανονική! Πανικός, τρόμος,φρίκη αποτροπιασμός. Αυτή ήταν η "τρομώδης νόσος" που φτούρισε ιδιαίτερα στη νήσο των αγ(ρ)ίων.

Και τώρα οι χοίροι! Πλέον, δεν έχουμε το σκάνδαλο των τοξινών, όπου απλά έπρεπε να αποφεύγεις να καταναλώνεις τους τετράποδους συγκατοίκους μας και τα παράγωγά τους και να μην έρχεσαι μόνο σε επαφή με τα περιττώματα τους, όπως μας έλεγαν για τη νόσο των πτηνών (ποτέ δεν κατάλαβα, πως και γιατί κάποιος θα ήθελε να αγγίξει με γυμνά χέρια τσιλλαρκές, αλλά εν πάσει περιπτώσει). Τώρα, πρέπει να κρατάς απόσταση ασφαλείας από τους δίποδους συγκατοίκους σου! Χαχαχα, (σαρδόνιος γέλωτας), όλες οι αναίτιες προκαταλήψεις απέναντι στους φορείς του έητζ ( που μας έκαναν να τους φοβόμαστε και να πιστεύουμε ότι ο συναγελασμός μαζί τους ΄΄ηταν κολλητικός-ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ), πληρώνονται τώρα ακριβά. Ναι! Αν για τον ιό του έητς, η μόνη πρόληψη είναι η αποφυγή σεξουαλικής επαφής, τώρα, με την νόσο των χοίρων, κολλητική είναι και η αναπνοή και το άγγιγμα και (φευ) το φτέρνισμα άνευ χαρτομαντηλίου! Δεν παίρνουν μόνο τα ζώα την εκδίκηση τους αλλά και οι άνθρωποι λοιπον! Όλοι όσοι αφήνονταν σε Σπιναλόγκες να πεθάνουν, όσοι εγκαταλείπονταν στην μέση του πουθενά μακριά από τις πόλεις αβοήθητοι, όλοι μα όλοι. Και όπως΄είπα, μόνο αγαθά σκυλάκια και γατούλες αγνοούσαν τον κίνδυνο και έδιναν αγάπη (πιθανόν και άλλα "ζώα"δεν γνωρίζουμε)

Ολινόλ (αααααατσ):Μπορεί η νόσος των χοίρων ( χεχε, πήγα να πω η χοίρος των νόσων, όπως πέρσι που παρήγγειλα μια πίτα χοίρο γυρινό), να πρόκειται για πανικό απλά μεταδιδόμενο από το άνοιγμα της τηλεόρασης. Μπορεί να είναι μια προσπάθεια να εξαφανίσουν το συμπαθητικό ζώο από προσώπου γης γιατί συνωμοτεί με τους εξωγήινους εναντίον μας, μπορεί να είναι το κουδούνι του κινδύνου για την επιπολαιότητα και την επικινδυνότητα των γρήγορων ρυθμών παραγωγής και την προσπάθεια κέρδους, μπορεί να σημαίνει την κρίση στην επιστημονική εξειδίκευση (όπως είπα στην αρχή), μπορεί να έχει έρθει το τέλος της "νεκροφαγίας" τουτέστιν την κρεατοφαγίας, μπορεί απλά να πρόκειται για φάρσα.
Το σίγουρο είναι ότι επέρχεται η ισότης! ( το σίγουρο είναι ότι το θέμα με κούρασε και κλείνω εδώ με ένα τραγουδάκι:"Είιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιμαι ένα γουρουνάαααααααααααακι :ΔΙΚΟ ΣΑΣ!)

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αν δεν τους βάλουν σε καραντίνα τούτους τους κυπρέους που επήαν να χορέψουν στο Μεξικό, είμαστεν για κλάματα

dokisisofi είπε...

Ανώνυμε, ένας άλλος ανώνυμος (δεν ξέρω, εσένα ή εμένα) μας αποκάλεσε ρατσιστές, αλλά επειδή το σχόλιο μου φάνηκε ύποπτο (εμύριζε σουβλάκια), έβαλα το σε καραντίνα.
Αν φορέσει μια μάσκα, επεξηγώντας μας και τί εννοεί, θα του ανοίξω. Οι υπόλοιποι, μείνετε σε απόσταση ασφαλείας.
Σας ευχαριστώ,
Δοκησίσοφη Λούντζα
( η διαΧΟΙΡΙστρια του μπλογκ)

Sike είπε...

ο διάσπορος λαλεί έshει τζιαι φυτά άρρωστα: αγγούρκα που κάμνουν τσουκαχάρα...

dokisisofi είπε...

ma en gia aggourka pou emilan?
eftixws pou en to egrapsa to sxolio mou kalo:PPPPPP

dokisisofi είπε...

( exalasa polla, en gegonos)

Ανώνυμος είπε...

egrapsa anonima kai xanagrafo logo technikou provlimatos.
to sxolio mou gia ratsismo apefthinotan ston 1o anonimo pou amesos theli na vali kapious se karantina gia na niothi o idios asfalis. ta peretero sxolia dika sou
KKK

dokisisofi είπε...

ok..apla na klaseis se tounto blog enna se poun ratsisti...
alla an ekatalaves epaiksa tzi ego llion me tin fovia touti stin apantisi.
Kalo sou apogevma

dokisisofi είπε...

άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς..

Evangelia είπε...

"Ο μετριασμός σχολίου έχει ενεργοποιηθεί. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν από το συγγραφέα του ιστολογίου."

-----------------------

*blonde is confused*

Ediavaza to post, je exw mian aporia, an en efkolo na mou tin lisis.
Kapou pros to telos tou kimenou leis kati gia giro xirino pou eparaggiles,trws kreas?

*aporimena matakia*

voitha me llio dame, giati en mporw na katalavw pws kapios pou eshi pou katw link tin istoselida tou ALF, trwi zwa.
Extos je an den ekatalava egw kala je en gia allo atomo pou to paraggiles.

Alla exw tin esthisi oti en na me stenaxwrisi i apantisi.

:/

dokisisofi είπε...

Βρε καλώς την! ΄
Ξέρεις το ανέκδοτο με την εκδικηση του κουραμπιέ;
Είμαι το άτομο που έφαγε συντονισμένους μετριασμούς που πήγε αντάρα. Και επειδή είμαι η μόνη στην μπλογκόσφαιρα που δέχομαι καθημερινά λεκτικές επιθέσεις που αφορούν όλα τα μέλη της οικογένειας μου και της ράτσας μου (και φυσικά την "αρχοντομουτσουνάρα"μου που λέει και ο ανευ) και μάλιστα για θέματα άσχετα των ποστ, είπα να να γίνω ενσυνείδητα μαλάκας και να τα περνώ από μετριασμό πριν τα δημοσιεύσω. Δεν θα σχολιάσω τον ακατάσχετο οχετό που δέχομαι και για τον οποίο πολλοί ενοχλούνται ( ακέρας, διάσπορος, ακόμα και ο λεξιπένητας) και με παρότρυναν να τον βάλω σε καραντίνα.
Επειδή είσαι καινούργια να σου πω ότι ο τίτλος του μπλογκ "Ησυχία! Τώρα μιλώ εγώ", είναι καινούργιος (υπακούει στη νέα προσέγγιση) και δεν είναι τυχαίος, όπως τυχαίοι δεν΄ήταν και οι "παραμεθόρια κι οριακά" και "και το κέφι χάνω"( η παραλλαγή της σάηκ "Μπάνιο;εγώ;ποτέ;" εξετάζεται ως τίτλος επίσης,ὀπως και το "απο το δώμα του ο καθένας όπως θέλει κατεβαίνει"του "και να καθαρίσουμε τους κακομούτσουνους". Ίδομεν.)

Τώρα, για την νεκροφαγία, χοιροφαγία κτλ. Καταρχήν χαίρομαι που ενεκούτρεψες τα λινκς μου. Αλλά, πρόκειται για λινκ. Και να ήθελες να μου κάνεις επίθεση μπορούσες να χρησιμοποιήσεις το πιο κάτω που λέει "Όχι στη λογοκρισία"( να μη βιάζεσαι ρε Βαντζελού αλλη φορά). Και παρεπιπτόντως έχω και για τον διάσπορο λινκ. Τούτο σημαίνει ότι είμαι κλασική συνθέτρια;
Εν σου λαλώ ότι δεν έτρωα κρέας ή ότι παρήγγειλα για άλλον. Το λιξιόν μου θα το κάμω ενίοτε. Πρροτιμώ όμως πιο παχυντικά ζαχαρούχα σκευάσματα και όχι ψημένα γαίματα, που τρώνε συστηματικά οι μανιακές πρωτεϊνομανείς που προσέχουν το βάρος τους. Αλλά θα σου πὠ ότι τα ποστ μου έχουν μια δόση λαφαζανιού και μυθομανίας που θα μπορέσει κάποιος να τα πει και καταχρηστικά χρονογραφήματα. Και όπως και για τους μονολόγους μου, καλό θα ήταν να το έχεις υπόψιν σου. Μην είσαι πεζή. Αλλά αν το κάνεις πρόσεξε τις διαβάσεις.
Και δεν είσαι ξανθή είσαι καστανόξανθη. Αν ήσουν θα μου ελάλες "γκετ ε λάηφ" και θα αντίνασσες το μαλλί.

Ανώνυμος είπε...

απλή απορία:όποιες χώρες βάζουν σε καραντίνα τους φορείς του ιού είναι ρατσιστικές;

Evangelia είπε...

en ime kastanoksanthi, ime ksanthi, alla to malli en mporw na to antinassw epidi en polla makri je en na santanwthi to xeri mou mesa.Protimw na kamnw to dump-blonde impression trwgontas roz (gelatine free/animal cruelty free) tsixlofouska je na kamnw fouskes.

Ysterografo: en itan epithesi, itan apogoitefsi.

Ysterografo 2: gia sena mpori na en apla ena link,opws ipes, gia sena omws.

take care, en exw tipote allo na pw.

dokisisofi είπε...

γεια χαρα
(τη μασκούλα σου μόνο πάρε)

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες

Η λίστα ιστολογίων μου