Σάββατο, 20 Σεπτεμβρίου 2008

Μικρά Ανέκφραστα Ζώα του ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΦΟΣΤΕΡ ΓΟΥΑΛΑΣ (συνέχεια)

« Αν είναι να μην έρθει», λέει ήρεμα η Ντη, «απλά πέστο μου. Ώστε να δώ τι θα κάνω για να τα μπαλώσω με τον Μέρβ. Μωρό μου..»
Είναι αλήθεια ότι η Φαίη μπορεί να διακρίνει στο παράθυρο μια φωτεινή και συνάμα θαμπή φιγούρα της μάνας της. Εδώ λοιπόν, έχουμε το μεσήλικο πρόσωπο της μάνας της, τα άψογα, βαμμένα και στυλιζαρισμένα κόκκινα της μαλλιά, τις μίζερες ρυτίδες στο στόμα και στη μύτη της, που παγιδεύουν και συγκεντρώνουν καθ΄’ολη τη διάρκεια της μέρας υπολείμματα από το μέηκαπ και τις κρέμες . Τα μάτια της Ντη είναι κόκκινα από τους καπνούς των τσιγάρων και συνοδεύονται από βαθείς κύκλους, με σακούλες από σκούρο αίμα. Η Ντη ξεχωρίζει για τους κύκλους στα μάτια της. Και φέτος η Φαίη διαπίστωσε ότι σκούρες σακούλες άρχισαν κι αυτηνής να πρήζονται κάτω απ΄τα μάτια της, τα οποία μοιάζουν με αυτά του πατέρα της, σκούρα καστανά και ελαφρά εξώφθαλμα. Η Φαίη μπορεί να μυρίσει την αναπνοή της Ντη. Δεν μπορεί να διακρίνει αν η μάνα της έχει πιεί κάτι.
Η Φαίη Γκόνταρντ είναι γύρω στα εικοσι-έξι. Η μάνα της είναι πενηντάρα.
Η Τζούλη Σμιθ είναι στα είκοσι.
Η Ντη ακουμπά το μπράτσο της Φαίη με το αδύναμο χέρι της, που είναι και παγωμένο, από το γραφείο.
«Έίπα ψέματα» λέει η Φαίη.
«Μπράβο το κορίτσι μου». Η Ντη χτυπά απαλά το μπράτσο που πριν είχε αγκαλιάσει.
«Καλά» λέει η υπεύθυνη παρασκηνίων. « Πάρτε την για μακιγιάρισμα». Γυρνάει προς την Ντη. « Την θέλετε μακιγιαρισμένη έτσι;» « Έπραξες σωστά» λέει η Ντη στη Φαίη, δείχνοντας την κλειστή ήδη πόρτα.
« Δεν νομίζω ο κύριος Γκρίφφιν να είναι καλά» λέει η υπεύθυνη ροής.
«Αυτός και το αγόρι είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο. Μπορούμε να προσθέσουμε και τη WAC. Θα την ονομάσουμε Γενική Νεύρωση".
Η Ντη με το λεπτό της χέρι φέρνει το πρόσωπο της Φαίη κοντά στο δικό της. Την φιλάει απαλά. Τα χείλη τους είναι εντελώς ίδια, σκέφτεται ξαφνικά η Φαίη. Το κλιματιστικό την κάνει να τουρτουρίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Αναγνώστες

Η λίστα ιστολογίων μου